Анкетування в Android-застосунку як спосіб передачі звітності - SkyriverSkyriver
Ви діючий клієнт?
[contact-form-7 404 "Not Found"]






Модуль Агент

мобільного застосунку Skyriver GPS стане в нагоді при вирішенні багатьох питань автоматизації роботи виїзних співробітників.

Багато кого, особливо тих хто пов’язаний з сферою роботи торгових представників – може налякати ця назва, але запевняємо, що модуль Агент, як і весь застосунок в цілому – не має ніякого відношення до продуктів країн-терористівворогів і являється повністю українською розробкою.

Функціонал Анкетування дозволяє:
1. Створювати в системі моніторингу шаблони анкет з довільним набором питань і широким спектром їх налаштувань;
2. З мобільного застосунку проходити анкетування. Це можуть бути опитування клієнтів, збір інформації з торгової точки, передача звітності;
3. Будувати звіт по заповненим анкетам в системі моніторингу, експортувати його в довільний формат, інтегрувати по АПІ.

Тепер детальніше. Система моніторингу дозволяє створити шаблони анкет, з довільним набором запитань. Тип відповіді може бути типу: Так\ні, Текстовий, Один зі списку, Декілька зі списку, Числовий, Дата, Час. Новим оновленням цього функціоналу стало додавання типу відповіді «Фото». З таким набором типів відповідей Ви можете сконструювати шаблон під будь які потреби.
Як приклад – створимо анкету «Звіт про учня автошколи».

Заповнення анкет в застосунку – покрокове, просте і інтуїтивне. Після заповнення – є можливість продивитись і впевнитись в коректності заповнених даних. Якщо десь помилились – відредагувати або видалити.

В системі моніторингу – зручна побудова звіту по заповненим анкетам – за довільний період, по всім чи по одному анкетатору.

Звіт Ви можете вивантажити в Excel і в ньому аналізувати результати за допомогою різноманітної аналітики, побудови графіків тощо.

За допомогою АПІ-інтеграції – Ви можете експортувати результати анкетувань до себе в облікову систему. Фотографії експортуються посиланням на наш сервер – тому необхідності в зберіганні великого об’єму файлів немає.

Активація анкетування та налаштування є повністю безкоштовними, для цього звертайся до служби технічної підтримки support@skyriver.ua