Планування маршрутів відвідування і їх контроль - SkyriverSkyriver
Ви діючий клієнт?
[contact-form-7 404 "Not Found"]






Планування маршрутів відвідування і їх контроль

Планування відвідувань геозон торговими представниками та контроль їх виконання – один з найбільш важливих питань. За кожним мерчендайзером, який працює в компанії, закріплюються певні території, перелік торгових точок, які мерчендайзер відвідує відповідно до розкладу. Торгових точок, закріплених за мобільними співробітниками, можуть бути десятки або сотні. Щодня з’являються ситуації, що вимагають внесення корекцій до розкладу візитів мерчендайзерів: з’являються нові торгові точки, деякі закриваються, звільняються/приходять нові співробітники, змінюється територіальне розташування торгових точок. Таким чином, планування візитів мерчендайзерів це динамічний процес, що вимагає постійного контролю і уваги.

У WEB-інтерфейсі Skyriver розроблений модуль «Планування», призначений для призначення індивідуального плану, загального плану супервайзерами для торгових представників (мерчендайзерів). Планування візитів можна здійснити будь-яким з 3 доступних способів:

За допомогою інструменту «Індивідуальний план», який доступний в підвкладці «Планування». Даний інструмент зручний більше для призначення плану одного або декількох об’єктів контролю.

Для додавання геозон в план виберіть потрібного об’єкта і просто перетягніть геозони зі списку в вікно планування. Доступна можливість призначення рекомендованого часу відвідування. Якщо Вам знадобиться видалити точку з плану виділіть рядок геозон, натисніть кнопку «Видалити», а потім «Зберегти».

«Планування через «індивідуальний план»

Для призначення розкладу візитів для великої кількості мерчендайзерів рекомендуємо використовувати інструмент імпортування (необхідно підготувати таблицю Excel по всім геозонам і агентам), який доступний у вкладці «Загальний план». Даний інструмент зручний не тільки для перегляду загального плану, а й для його призначення. План завантажується в програму в один клік за будь-який період. Після імпортування важливо не забути натиснути “Оновити”, а потім «Зберегти» для відображення імпортованого плану на екрані інтерфейсу.

«Завантаження плану через імпорт у вкладці «Загальний план»

У програмі для мерчендайзингу Skyriver присутня можливість здійснювати планування візитів через API. Рекомендації по роботі з API Ви можете отримати у наших фахівців, за контактами, вказаними на нашому сайті.

План, який Ви призначили будь-яким з вищевказаних способів, автоматично отримує Агент на мобільному пристрої Android з встановленою програмою Skyriver GPS, тільки після виконання «Обміну даними» – «Клієнти», і може переглядати для навігації на карті місце розташування геозон, заповнювати анкети, робити фотозвіти.

Планування розкладу візитів з інтерфейсу програми для мерчендайзингу дозволяє закріплювати за співробітниками маршрути відвідування торгових точок і завдання для виконання в них. Маршрути можна «клонувати» для інших співробітників і переносити на інші дні. Маршрут можна оптимізувати в офісній частині для мерчендайзерів, розташувавши торгові точки в найкоротші для проходження порядку, що робить роботу більш легкою, швидкою і ефективною. У свою чергу керівнику всього лише необхідно вести контроль, щоб не було «халтури». І група звітів «По переміщенню» і «По візитам» відмінно справляються з цим завданням!