Редагування геозон в мобільному додатку Skyriver GPS - SkyriverSkyriver
Ви діючий клієнт?
[contact-form-7 404 "Not Found"]






Редагування геозон в мобільному додатку Skyriver GPS

Виникла необхідність надати можливість торговим агентам, мерчендайзерам, співробітникам, що працюють поза офісом редагувати інформацію про геозони (координати, назва і т.д.) відразу з мобільного пристрою. Нашими розробниками була здійснена доробка і відповідно розширені функціональні можливості програмного забезпечення. Як з ними працювати розповімо далі.
ВАЖЛИВО! Для коректної роботи інструменту редагування геозон необхідно в WEB-інтерфейсі у вкладці «Контроль», в розділі «Об’єкти», в налаштуваннях об’єкту поставити галочку в чекбоксі «Дозволити редагувати геозони без підтвердження» в розділі «Зони контролю». Наполегливо рекомендуємо надавати можливість редагування геозон тільки відповідальним співробітникам!

Для редагування геозони в модулі «Агент» переходимо в розділ «Робота з ТТ», натискаємо кнопку «Старт». В вікні, що з’явилось, обираємо «Редагувати».

Потім в правому верхньому куту натискаємо кнопку «Редагувати», після чого підтверджуємо операцію (див. фото нижче).

В меню, що з’явилось можна змінити дані цієї геозони (Мережа, назва, адреса і коментар). Для заміни існуючих координат геозони (якщо вони не відповідають фактичному місцерозташуванню геозони) на коректні координати геозони необхідно натиснути на кнопку «Координати GPS». Автоматично визначиться місцерозташування й зміняться поля координат, після чого їх необхідно зберегти.

Для зміни існуючих координат геозони на координати коректної адреси геозони необхідно натиснути на кнопку «Пошук координат за адресою», після чого в полі, що з’явилось, ввести коректну адресу геозони. Геокодер автоматично визначить координати за адресою, змінить поля адреси та координат, після чого їх необхідно зберегти.

Також існує можливість редагування геозони за допомогою довідників, для цього необхідно зайти в модуль «Агент», розділ «Довідники», в списку геозон обрати потрібну, після чого з’явиться меню з редагуванням геозони.

Подальше редагування геозони проводиться як в опиcі вище.
Для отримання консультації чи додаткової інформації по редагуванню геозон звертайтесь до наших технічних спеціалістів: support@skyriver.ua