Розширення налаштувань при роботі з довідниками товарів в мобільній торгівлі «Skyriver» - SkyriverSkyriver
Ви діючий клієнт?
[contact-form-7 404 "Not Found"]






Розширення налаштувань при роботі з довідниками товарів в мобільній торгівлі «Skyriver»

В процесі збору замовлень, а також при роботі з довідниками Номенклатури на торгових точках польові співробітники зіткнулися з проблемою, що інформація про товар відображається не повністю (починаючи з третього рядка інформація про товар невидна торговому агенту).

Дана проблема виникла тільки в окремих випадках, в Компаніях, у яких довгі назви номенклатури, а також присутні характеристики товарів.

Таким чином ми для себе виділили ключове завдання – створити універсальне відображення номенклатури (має абсолютно будь-яку довжину) на мобільних пристроях у польових співробітників (мерчендайзерів).

Рішення задач клієнта виконано наступним доопрацюванням:

В налаштуваннях додатку Skyriver «Мобільна торгівля» додана можливість задавати висоту рядка торговому агенту.

Тепер в залежності від довжини Номенклатури, торговий представник самостійно вибирає потрібну йому висоту рядка з доступного списку (наприклад, збільшена або динамічна).

Ця установка працює з усіма довідниками і звітами на Вашому мобільному пристрої і буде корисна клієнтам з різних сфер бізнесу. Керівнику більше не варто хвилюватися, що його співробітник додасть в замовлення не той товар або вкаже не того Клієнта. Ми знаємо, що людина не робот і може припускатися помилок при роботі з замовленнями, тому реалізуємо ряд доопрацювань, які мінімізують людський фактор і з радістю йдемо на зустріч Клієнту, якщо є раціональні пропозиції!